ALAHAI SIBUKNYA JADUAL…!

Kelmarin merupakan hari yang agak meletihkan..! Pada pagi itu cikgu terpaksa mengiringi peserta pidato ke pertandingan pidato QIT Kubang Kerian di SMK Pengkalan Chepa 2. Sungguhpun dekat, cikgu terpaksa berulang-alik ke Faris Petra kerana pada masa yang sama cikgu terpaksa membuat rakaman tentang lawatan pengetua dan guru besar dari Narathiwat, Thailand seramai 71 orang. Mereka mengadakan lawatan penanda aras ke Faris Petra.

Pada pukul 3 petang pula cikgu ada ceramah dengan seramai 175 orang pelajar PMR Sekolah Menengah Kebangsaan Kubang Bemban yang diadakan di Redwan Beach Resort, Malawi. Jaraknya lebih kurang 40 km dari rumah cikgu. Program ceramah itu berjalan lancar walaupun cikgu agak semput-semput.   Lebih kurang pukul 6 petang, cikgu bertolak balik dan pada sebelas malam iaitu lebih kurang pukul 9, cikgu dan keluarga ke Faris Petra pula untuk melihat persiapan khemah rumah sukan untuk KOT pada hari ini, 23/6/2011.

Pada pagi Sabtu 25/6/2011, satu lagi ceramah yang melibatkan cikgu. Kali ini oleh SMK. Alor Pasir yang diadakan di Perdana Resort. Yang ini ok sikit, kerana program ini berlangsung berhampiran dengan rumah cikgu.

Alhamdulillah..

Advertisements